Pusse opp baderom, hva skal jeg gjøre?

eg har et lite bad: Dusj Vs Bath
Jeg har mottatt en e-post her om dagen fra Astrid , han ønsket å vite hvordan verdien av en eiendom vil bli berørt hvis han bestemte seg for å erstatte hans bad med dusjkabinett. Det er et godt spørsmål, og jeg er sikker på at andre har vært i en lignende situasjon om hvordan pusse opp bad

Hei,
Min kone og jeg tenker på å re gjør våre bad, det er ikke veldig stor, og vi tenker på takeing badekaret ut og bare ha et dusjkabinett … ..do du tror dette vil redusere verdien av eiendommen?

bad pusse opp
Jeg antok at eiendommen Astrid refererer til er en liten eiendom med bare ett bad, i motsetning til ham henviser til en andre bad. Så jeg kommer til å basere mitt svar på det scenarioet.
Det er mange grunner til at noen kanskje ønsker å erstatte deres bad med dusjkabinett; de viktigste grunnene til å være å skape rom eller rett og slett fordi badekaret er ubrukt. I mange tilfeller et bad ikke passer livsstilen til mange mennesker.
Badene er verdifull
Badene er svært verdifull; de har potensial til å legge til / redusere verdien til en eiendom, så det er viktig å få dem rett. Mange folk legger stor vekt på et bad, spesielt de som liker å sparke tilbake og slappe av i en badestamp etter en lang dag på jobb. I tillegg, i en familie markedet, kan ekstra bad legge betydelig verdi.
Kjenn din målgruppe
Små bad
Før du tar noen beslutninger, må du vite hvilken type markeds eiendommen vil appellere til når du selger. Jeg tror den avgjørende faktoren som vi kan trekke ut fra e-posten er at han har et lite hjem med 1 eller 2 soverom. Hvis det er tilfelle, jeg tror det er trygt å si at han vil være rettet mot par, førstegangskjøpere eller investorer, dermed eliminere familien publikum. Et lite hus med et lite bad vil ikke være egnet for en familie, så oddsen for en familie som kjøper eiendommen vil være usannsynlig. Siden det er tilfelle, bør investorer og par ikke fases for mye av det foreligger ingen bad. I hovedsak tror jeg ikke verdien av eiendommen vil bli berørt, men du risikerer å begrense markedet, og som kan være et stort problem når det kommer til å selge. Mange unge par er stadig på farten, spesielt unge fagfolk, så det kanskje mer praktisk for dem å ha en dusj. Men nå og da kan de ønsker luksusen av å ville slappe av i en badestamp.
Mens erstatte bad med dusjkabinett kan ikke påvirke verdien for unge par og investorer, er det viktig å alltid avslutte badet til en høy standard, fordi det vil definitivt påvirke verdien av eiendommen. Så uansett hva du velger å gjøre, planlegge plassen godt og avslutte den med kvalitet. På slutten av dagen, når du snakker om et lite hus med et lite bad, er det kvaliteten som skal påvirke verdien den mest drastisk.
Spør din eiendomsmegler
Hvis du er veldig usikker på hva du gjør og er bekymret for verdien av din bolig, bør du kontakte din lokale eiendomsmegler. Din agent vil vite det lokale markedet, derfor han / hun vil vite a) hva slags folk kjøper eiendommen du bor i b) hva de ser etter i disse egenskapene. Som i et incitament for din eiendomsmegler, bare fortelle ham / henne at når det kommer til å selge, har tenkt deg på å bruke sin handlefrihet. Hold dem søt.
Hva skulle jeg gjøre?
Liten Badekar det er nok plass til å passe et bad, som det tydeligvis er i Darrens tilfelle, så jeg ville gjøre et kompromiss. Det er noen flotte bad suiter tilgjengelig i disse dager, så mangelen på alternativer bør ikke være et problem. Mens en standard størrelse suite kan gjøre rommet ser trangt, det er mange av suitene er designet for mindre bad. Disse suitene er designet for liten plass, de er ikke fysisk like stor som standard suiter, men alt ser ut i forhold. Suites som disse kanskje mer kostbare, siden de er tilpasset, men de er definitivt verdt det. Jeg ville få en tilpasset suite som tilbyr et bad, som også kan brukes som dusjnisje. På den måten får jeg det beste fra begge verdener. Som konklusjon, hvis du kan godt passe et bad inn på badet plan, da har en, ellers vil du absolutt begrense markedet, selv om du ikke nødvendigvis hindre verdien av din bolig.
Ekstra tips for små bad
For et lite bad, må du kanskje vurdere ditt valg av farge nøye, så dette kommer til å ha en innvirkning på romfølelsen i rommet. Det naturlige lyset som kommer inn i et mindre rom er trolig begrenset. Prøv å bruke lysere toner og farger for å gi inntrykk av plass.
Å gjøre bruk av veggen hang beslag vil bidra til å spare mye plass og gir en mye mer moderne preg, men sørg for å holde det enkelt og ikke overfylle veggene. Enkle beslag som håndkleholdere vil fungere godt.
Uansett hvor liten eller stor badet ditt er, sørg finishen er til en høy standard. En dårlig ferdig, stort bad vil ikke være like verdifull som et lite bad som er ferdig til en høy standard.
Når du er begrenset for plass, er mindre mer. Bare satt i det vesentlige, og ikke for mange av gulvplass

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s