Sjarmerende Eclectic Home Design med fargerikt interiør

Image

10 mai 2014 . Arkitektur , Charming Eclectic Home Design med fargerikt interiør .

Galeazzo Designet er ferdig en av de kuleste eklektiske hjem design som vil overvelde deg med sin fargerikt interiør . Navngitt som Terrace2 , viser denne fantastiske boareal amusingly unikt interiør med fargerike sprut og blanding av ulike stiler og materialer . Resultatet er virkelig fantastisk , noe som gir deg den annen farge nyanse for hver plass til tross for sin åpne interiør for stue.

Det er akkurat som å blande forskjellige ingredienser ” stiler, farger, materialer ” for å skape en god og deilig mat som sikkert vil gjøre folk siklende ; som er hva vi tenker om dette Brasil residens . Se på denne eklektiske hjem design for sin åpne stue .

Du kan se hvordan veggplass er malt i ulike farger ; du kan til og med finne en med sjarmerende tapet . Se også varierende møbler som tilbyr viss komfort samt øye- fengende aksent .

Vår favoritt er denne koselige plassen utstyrt med koselig moderne sofa med minimalistisk stil . Den lyse , bleke farger vakkert kontraster den lyse oransje bakgrunn . Se også hvordan denne plassen er fantastisk design med tradisjonell asiatisk stil , som er sett på mønsteret til sin lyse oransje bakgrunn og vakre koi fisk mønster på sin hvite vase .

Vasen er plassert på en sjarmerende tre skrin designet i sirkulær form , som vellykket vekt på tradisjonell asiatisk innflytelse . Som for å gjøre denne plassen ser enda koseligere , er fluffy teppe lagt som vil trøste føttene.

Sjarmen til denne Terrace2 interiør ligger absolutt på sin veggplass . Nå , se på denne sjarmerende vegg design som innebærer møtes av lys gul med vakre lilla som er definert med ren linje . Men , vil du også finne en kul moderne kunstverk dekorere denne veggen plass med imponerende geometrisk tema .

Overgangen til fet men friskt blått er gjort utrolig med den moderne stylet vegglampe i elegant svart . Det eklektiske hjem dekorere idé blander fantastisk varierende farger og dekorative elementer for å understreke det unike som er vakkert definert for denne Terrace2 .

tapeter

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s