Moderne Bærekraftig Home Design med Efficient Energy Saving

Image

legge tapet

Kritiske miljøspørsmål har hevet populariteten til bærekraftig hjem som et alternativ for ikke bare en komfortabel stue. Faktisk lever den grønne liv med høy miljøbevissthet har vært ansett som et ideelt liv . Men hvem sier at grønt og miljøbevisstehjem ikke kan komme overens med stil ? FITS er ferdig en kjølig grønn hjem tittelen som Soleta ZeroEnergy One med kjølig arkitektonisk utforming samt behagelig sted å leve i.

Dette Bucuresti hjemme viser en sjarmerende eksteriør med unike ennå tiltalende form laget av naturlige materialer du finner lett . Den tre-struktur av denne bærekraftig hjem design er laget av gjenvunnet en med solcellepanel for å gjøre dette Soleta ZeroEnergy Man er i stand til å gi energi til sine innbyggere .

Eksteriøret blir sammen vakkert med den grønne hagen , som er utformet vakkert med sjarmerende tre sti og nydelig belysning idé å gjøre utsiden ser enda mer fantastisk .

Walking inni denne en- etasjes hjem , vil du bli møtt av den sjarmerende eklektisk interiør stil med rikelig varm tre tone å bygge den koselige stemningen . De store innendørs er definert av ren hvit overflate sammen med det naturlige lys som kommer gjennom de store transparente glassvinduer.

Lyse, fargerike splash er sett til å dekorere hver plass vakkert . Den eklektiske interiør blander fantastisk sjarmerende klassisk stil med moderne elementer for å skape en tiltalende stue samt øye -fengende ett .

Gjemt bort pent på hjørnet er nydelig tretrapp dobler som ekstra underlag å sette små elementer . Trappen vil lede deg til den koselige mesanin som fungerte som et komfortabelt soverom . Utvilsomt er dette Soleta ZeroEnergy En en av de kule bærekraftig hjem design ideer som kanskje vil inspirere deg til å lede ikke bare en moderne , praktisk liv , men også en med bærekraftig energibruk .

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s