Kunstneriske Interior Design Ideer for komfortabelt hus

Image

Du er heldig person , fordi du kan få de kunstneriske interiørdesign ideer her . Vi vet at kunstneriske ting har høy verdi . De kan gjøre det vanlige rom utseende blir spesielt rom utseende .

Ønsker du å vite utseendet på huset som er utformet i kunstneriske ideer ? Hvis ja , kan du få et eksempel på beste kunstneriske hjem i verden her . Nasciturus Design som store arkitekten bygget et prosjekt med tittelen The Konstancin House. Det er fint kunstnerisk huset .

Hva venter du på ? Se bildene her . Se det første rommet . Det er toalettet. Det er elegant sort kabinett med sort benkeplate . Det er bord lamper i dette kabinettet . Disse lampene kombinere løven lampeholderen og svart lampeskjerm .

I midten av disse er speilet med hvit speil ramme . Så , se interiørdesign ideer for hjem i det åpne rom . Du kan se brun sofa , sirkel sølv bord , hvite salong og hvite bordet . Noen av dem stå på den grå teppet .

Se kjøkkenet da. Dette kjøkkenet har kunstnerisk bilde som kommer fra ansiktsmaling . Dette maleriet er levd på veggen . Ved siden av dette maleriet er den hvite skap . Dette er skap med sort benkeplate . Dette kabinettet er samsvarende med hvit vegg og hvitt tak i dette rommet .

Vanligvis er kjøkkenet relatert til spisestue . Vel , se spisesonenda. Det er sorte stoler rundt glass bord . Det er vakre blomster på glass vase . Egentlig synes dette spisesonenså elegant .

Deretter flytter til badet . Se , det er noen fine møbler design i dette rommet . Det er virkelig komfortabelt bad . Det er hvite bolle vasker og hvitt badekar . For å øke rommet utseende , det er blomst veggen kunst . De er kombinert i en kunstnerisk bad . Disse interiørdesignideerfor hjem innredning er egnet for moderne hus og kunstneriske huset elskere .

 

Image

interiør tapet

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s