Fantastiske spektralfarger Hjem Interior Design by Jean Verville Architecte

Image

tapeter

Hvordan kan du gjøre hjemme interiørdesign ? I dette tilfellet , her er et interiørdesign som spiller med pop av fargetoner designet av Montreal – baserte arkitekten Jean Verville . Den Matic Colors Prosjektet er gjort i 2011 ved å kreve 15 , 069 kvadratmeter . Dette huset ligger i Montreal , Canada .

For å få flere relaterte bilder av dette designet , her er følgende. Hjemmet interiør og dekorasjon er laget i variert bakgrunn med å bruke klassisk og vintage dekorasjon på først. Men , designerne kombin det veldig godt med pop av fargetoner . Som her i det første bildet, er rommet bakgrunn i naturlig eklektisk betongbygning for veggen , søyler , og også taket .

Men det er så forskjellig når ser gulv dekorasjoner og møbler brukt. Gulvet er farget i lyse farger som oransje , gul , blå , rød og hvit . Det blir mønsteret gulv stiler . Deretter satte de noen fargerike møbler som de blå sofaer uten arm , innglassing grønn kunstnerisk sete , og også de gule benker .

I annen pynt , for å balansere situasjonen , de bruker svart piano på den fargerike gulvet med svart skinn benk følgende . Det er også interessant å få se på den større rom på grunn av speilene . Ja, gjelder de enkelte speil for gulv til tak for å gjøre rommet inntrykk i bredere. De lager også smal gangvei for å få andre rommet . Det er ikke bare om rommet som er malt i nyanser .

I andre rom , de også gjøre ungen rommet blir vakrere ved å vises gul vegg maleri og møbler som samme med høy spotlight . I den ene siden , er det et rom som er vurdert i hvite nyanser og lånt øre liten bit farger på kjøkkenet . Ja, den nyanse av dette rommet er så flott og riktig nok , spesielt for barn .

Nå , la vi får se på andre design følgende i dette innlegget knyttet til vurderinger . Hjemmet interiør og dekorasjon stiler blir bedre når du søker med disse nyanser i lyse farger .

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s