Eksotiske Penthouse Design Bruk av Gothic Interiør Tema

Image

Det er mange strategier som kan gjøres for å designe og lage et konsept for penthouse for å se mer eksotisk eksempel ved å bruke penthouse design som hadde blitt skapt perfekt ved Hjem Dsgn . Dette huset konsept og design hadde blitt brukt med suksess i et prosjekt av Penthouse på Candy Factory Lofts av Johnson Chou . Tremateriale dekorasjon som hadde vært kombinert med hvit betong utforming faktisk vil bidra til å skape en naturlig og eksotisk konsept for interiør .

Svart og hvit tema hadde vært benyttet perfekt å designe stue i dette prosjektet . Egentlig vil det være i stand til å skape et fantastisk konsept for hus interiør som hadde blitt gjort eksotisk og kunstnerisk . Design av svart sofa som anvendes i oppholdsrom faktisk vil være i stand til å se mer elegant for å kombineres med white indre type anvendt til å lage en utvikle begrepet moderne topp utførelser .

Design av innvendig trapp i dette prosjektet hadde blitt gjort i en vakker og luksuriøs inntrykk som det vil være i stand til å gjøre det til å se mer elegant og eksotisk å bli brukt . Design av innvendig trapp som hadde blitt designet og innredet av å bruke svart farge design faktisk vil være i stand til å se mer interessert i å bli kombinert med trekonstruksjon som hadde blitt brukt rundt med eksklusive tre -funksjonen .

På den annen side , vil utformingen av interiøret lampe som hadde blitt gjort i en minimalistisk stil kunne lage en vakker dekorasjon av boligbygging begrep i dette prosjektet . I tillegg vil rustfritt rør design som brukes til å vise at lampen faktisk være i stand til å skape et moderne inntrykk av huset levende dekorasjon i dette prosjektet . Denne lampedesignet vanligvis gjelder å utforme penthouse leilighet for å se mer interessert spesielt for tak design .

Image

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s