Dramatisk Hotel Room Interior i Monumental Hotel ved Studio Marco Pica

tapeter

Image

Ideen om hotel room design er ofte overrasket oss . I slike begrenset plass , kunne de utestående designere bringe noen stemninger og tema i en drømmende hotellet interiørdesign . Kanskje du ville ha noe urban eller moderne med alle de fine arts og sofistikert utseende eller kanskje noe mer moderne og minimalistisk med rene estetikk skjønnhet ? Alt kan skje , og være klar til å bli overrasket av denne dramatiske interiøret i Italia .

Se på disse bildene nedenfor , her er beundringsverdig hotellrommetinteriør med moderne konseptet ved Studio Marco Pica . Ligger i tidløs historisk bygning i Roma , Italia , hotellets interiør utformet med en slik delikat konsept med bekvemmeligheter prioriteringer mens du holder den opprinnelige konstruksjonen som det er . Den intime og dramatisk utseende kommer fra levende rød farge ordningen med metallisk møbler materiale.

Hvert hotellrom har sjenerøse avslappende plass inkluderer soverom , fabelaktig belysning elementer , spisestue, to identiske sofaer , skinnende granitt gulv , tre aksenter og marmorbad . Hotellet heter Hotel Exedra og disse bildene viser tre hotellsuite som spesiell dedikert for VIP-kunder .

Selv suitene har moderne bekvemmeligheter og moderne konsept , er ideen om å holde historisk verdi i bygningen et av hovedmålene . Det er rett og slett fordi Hotel Exedra ble regnet som en monumental arkitektur bygningen.

For noen grunn, de spente og mørkere farger er mer avslappende enn typiske interiør farge som er dominert av nøytral farge . Somehow , er tanken på dette hotellrommet så innbydende at vi ikke engang kunne motstå eller å ha en tanke for å tilbringe en natt i den.

Foruten de flotte materialvalg , romslig område , moderne fasiliteter og luksuriøse belysning elementer , dette hotellet representerer noe annet enn eksklusivt historisk interiør hotellet . Det er ingen grunn til bekymret hotellrommet interiøret fordi i disse draktene , beroligende farger og belysning elementer er den som dekorerte hele området .

Image

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s