Varer fra Alpha Workshops

Jeg virkelig elsker den veldedige konseptet med å gi folk muligheten til å få kunnskap og ferdigheter slik at de kan ta ansvar for sin egen suksess og egenverd. Som det er sagt: “Gi en mann en fisk og du mate ham for en dag. Lær en mann å fiske og du mate ham for en levetid.” Jeg liker også en veldedig sak som selger vakre, håndlagde elementer skapt av håndverkere som vil dra nytte av salget. Med disse to leietakere i aksjon, er det ingen overraskelse at jeg tror de Alpha Workshops er en fantastisk organisasjon.

Alpha Workshops er en New York-basert non-profit organisasjon som gir HIV-positive personer med bransjespesifikk opplæring og sysselsetting i dekorativ kunst. Dens oppgave er “å gi en ny modell for økonomisk utvikling for mennesker som lever med HIV / AIDS eller andre funksjonshemminger.”
Image
Den org består av en yrkesfaglig skole, Alpha Workshops Studio School (AWSS), og Alpha Workshops Studios, en AWSS-grad bemannet profesjonell kunst og design atelier. Interiørarkitekter og arkitekter kan telle Alpha Workshops ‘Studios som en ressurs for kunsthåndverk tjenester som forgylling, spesielle utførelser og kunstinstallasjoner i tillegg til å designe varer som håndmalte bakgrunner, egendefinerte casegoods, belysning og tilbehør. Du kan kjøpe produkter gjennom en designer eller på Alpha Workshops ‘Dering Hall utstillingsvinduet.

Jeg er spesielt begeistret av deres bakgrunnsbilder og mulighetene for å lage egendefinerte design! Jeg bare elsker disse to mønstrene, Caper og Oh So Faux …
Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s