Media Cabinet Unit Solutions

En av de tingene i huset mitt som irriterer meg er media kabinettet enhet i hiet vår . First off , jeg hater at TV er igjen utsatt . Jeg er en av dem som tror på å skjule elektronikk når de ikke er i bruk. Jeg skal spare deg Nitty Gritty detaljer , men i utgangspunktet er det ingen god måte å legge dører . Etter pow – imponerer med flere snekkere , har jeg funnet at enhver potensiell løsning er irriterende dyrt og gir ikke den virkelig ønsket resultat.

Og i tillegg til dører -over- TV – seksjonen problemet, det er andre problemer med den aktuelle enheten . Døren lineup i den midtre delen av enheten er ikke symmetrisk ( og jeg tilber ved kirken symmetri ) . Plus , ble det hele gjort under tiden med rør-TV så det har en super dyp hulrom i sentrum , noe som selvfølgelig er ikke lenger nødvendig med supertynne flatskjermer muligheter vi har i disse dager .

Her er noen bilder av ufullkommen stykke …
Image

Image

En dag vil vår enhet får dratt ut og erstattes. Og når den dagen kommer , skal jeg ansette den magiske glidende bokhylle i det nye kabinettet plan . Skyve bokhyller vil skjule TV – helt genialt , ikke sant? ! ? Vel , jeg kan ikke ta æren … Jeg oppdaget oppsettet i følgende Grange Møbler annonse:

Image

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s